Har precis vaknat på mitt hotellrum i Ahmedabad Indien och ser i min mail att äntligen är programmet ute! Är här för att arbeta med ett offshoringprojekt samt även köra lite intervjuer som skall användas i Dataföreningen Kompetens nya storsatsning på att utbilda i Offshoring och Outsourcing.

Den 19:e november startar utbildningen där du blir certifierad Offshore-ledare som kan identifiera potential och lämpliga delar av verksamheten som kan göras snabbare, billigare och framförallt stärka din konkurrenskraft genom att ta tekniksprång du inte annars skulle göra. Programmet är 6 tillfällen, 12 dagar på Internat. Utbildningen vänder sig till personer som är entreprenörer eller som arbetar för entreprenörer i Svenska bolag – hur får man nytta av Offshoring och Outsourcing som litet och medelstort företag?  Vi går igenom:

1. Identifiera möjligheter

2. Beräkna vinst eller besparing

3. Analysera och hantera risker

4. Upphandling inkl förhandling och juridiska spörsmål

5. Projektledning – från agila offshoringprojekt till BPO

Du blir drillar i cross culture, för vanliga offshoringländer, av Sveriges skickligaste experter på området, du får 2 dagar med Sveriges egen Indiana Jonons som under 90-talet byggde upp offshoring under tuffa förhållanden i fd Ryssland, du får insikter av en av Sveriges med kvalificerade upphandlare av offshoring samt juridik av de främsta serverat på ett fat. Själv kommer jag vara huvudlärare och håller i inledningen och i hur man ställer upp business case för att räkna hem satsningarna.

Läs mer på www.dfkompetens.se/offshore

Ses vi 19:e November?

Share: