Sitter just nu på European Outsourcing Summit i Köpenhamn, superkul och spännande att träffa folk från hela världen och diskutera och dela erfareneter.

IAOP har precis gjort en stor undersökning som visar att företag nu tillsätter roller för att driva offshoring och outsourcing, hela 21% av alla som arbetar med offshoring och outsourcing i västföretag ökar sina löner i år. Är du intresserad av att utveckla dig i denna riktnig kan jag rekommendera Dataföreningen Kompetens nya certifierade program för Offshoring-ledare som jag varit med och satt upp med kollegor och branschfolk. Läs mer på http://www.dfkompetens.se/ledarskap/kurser/2109147/index.xml

Nu börjar offshore-storyn med LEGOs Supply Chain Manager, skall bli spännande att lyssna på då gjort en turn-around som heter duga – driven via outsourcing till offshoring och kunna leverera direkt mot kunders efterfrågan… Man kan till och med designa sitt eget LEO på Internet idag.

lego

Share: