Nu är det nära, tillsammans med 5 av Sveriges tyngsta experter på Offshoring,  närmare 10 gästföreläsare av internationell kalliber samt Dataföreningen Kompetens som arrangör drar vi igång Sveriges första certifierade Offshoring-program där du blir certifierad Offshoringledare. Programmet löper under sex månader, 12 heldagar och ca 100 timmars projektarbete.

Du kommer lära dig identifiera och räkna på vad som ger bäst resultat att offshora eller outsourca, vart du skall vända dig, vad du skall tänka på, hur du leder projekt, fallgropar och juridiskt. Interkulturell kommunikation och tillgång till hur personer i offshoringländer tänker till absolut senaste forskningen och statistiken ingår.

När du är färdig offshoringledare vet du hur slipstenen skall dras och hur du kan öka flexibiliteten samt sänka kostnaderna i din organisation inom såväl IT som media.

Läs mer på http://www.dfkompetens.se/ledarskap/kurser/2109147/detaljerat-program/
Ses vi?

Vid Tangenterna
Magnus

Share: