Tillsammans med Johan Hernmarck (grundare av riskkapitalbolaget Provider Venture Partner) och Göran Pallmar (Investment Manager Provider Venture Partner) går vi in i Indiska offshoring och outsourcingbolaget Gateway Technolabs och GTL Sweden AB.

I dagens nummer av Dagens Industri kan man läsa en intervju med oss tre, och även motiven bakom vårt engagemang. I grunden handlar det om att hjälpa svenska entreprenörer och industri att öka sin konkurrenskraft, att få en global muskel att utveckla och leverera IT och media. Historiskt har vi gjort allt själva i Sverige men i takt med en globaliserad marknad, och en liten svensk hemmamarknad, har kraven ökat på time-to-market och kostnadseffektivitet. Detta är också orsaken att vi bildar en allians med Indiska Gateway Technolabs; för att erbjuda marknaden IT och medieproduktion till rätt pris, med rätt kvalitet och med snabba leveranser.

Nyfiken på Offshoring, skicka mig ett mail på magnus at penker.se

Share: