Gå in på The Locals hemsida och gör testet http://www.thelocal.se/acceptcrossculture/ 

Accept Cross Culture är dotterbolag till Lexicon Ledarskap och Affärsutveckling, specialiserade på att coacha internationella chefer och ledare, svenskar som skall jobba utomlands och expats i Sverige. De tränar HR-chefer och avdelningar samt ledningsgrupper i hur man hanterar och drar maximal nytta av mångkulturell miljö.

Idag är många företag i Sverige ägda av utlänska bolag/aktörer och spelplanen har förändrats, det är viktigt att förstå samspelet och vad som krävs och förväntas. Annika och Elisabeth som grundat Cross Culture och idag är Lexicons specialitteam på cross culture och internationellt ledarskap är inspirerande och mycket kunniga. Precis som kollegorna Kia, Kent, Johan och Sven samt hela lärarkåren som idag kör uppdrag för Ericsson, Tieto-Enator och Telia på global basis.  

Ja du har gissat rätt, jag har via mitt venturebolag investerat i Lexicon Ledarskap och Affärsutveckling och precis tillträdet som ordföranden. Superkul! Och viktigt för svenskt närlingsliv och entreprenörsskap – vi behöver fler bra ledare med internationella färdigheter för att klara, och ta rygg på, globaliseringen…

PS. Just nu arbetar vi intensivt med vårt kursprogram, har du ideer så hör av dig! DS.

Share: