Form: Seminarium/diskussion
Pris: Kostnadsfritt
Datum: 8 April 12-13.30 över en lätt lunch
Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, A4
Anmälan: annika.berge@lexicon.se, 08 566 107 51
Målgrupp: HR ansvarig eller annan person i ledande ställning
Svar Senast 6 April
Lexicon ACCEPT

Idag är många företag i Sverige ägda av utländska bolag/aktörer och spelplanen har förändrats, det är viktigt att förstå samspelet och vad som krävs och förväntas. Mina kollegor på Cross Culture kör ett jättespännande lunchseminarium (kl 12-13.30, World Trade Center) den 8:e som bl a omfattar

* Vad bör man tänka på när man ska rekrytera personal internationellt?

* Vad förväntas av mig som chef? Måste jag anpassa min svenska ledarstil?

* Hur kommunicerar jag med min chef som sitter i ett annat land?

Anmäl dig till annika.berge@lexicon.se, 08 566 107 51 och hälsa från mig.

Share: